White house down

Jag och Eliot såg White house down idag, den var riktigt bra om man gillar klassiska actionfilmer från USA som jag gör. Är man som Eliot och hatar filmer med klyschiga slut och långa slagsmålsscener så ska man inte se den, vi hade som ni kanske förstår minst sagt skilda åsikter om den.. 
Men jag tyckte den var bra, och att Channing Tatum var med gjorde den inte precis sämre heller.
 
 

Hos Eliot

Har inte överdrivet mycket att blogga om, men jag är hemma hos Eliot och njuter av tillvaron. 
Jag och Eliot var ute och sprang en tur på 4km idag, kul att få lite draghjälp som hjälper mig att hålla tempot!
Det är mörk och ruggigt här så vi ska nog spendera resten av kvällen inomhus och bara ta det lugnt.
 
Har inga bilder från idag så ni får två andra bilder från andra tillfällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26 oktober

Klev upp halv 8 och gick ut i stallet och har varit i där hela morgonen, nu efter lite lunch så är det dags att börja packa. För jag kommer spendera första halvan av höstlovet i Offerdal hemma hos Eliot. Har inte så mycket annat planerat dehär lovet, men de gör inte så mycket för det brukar bli ganska bra ändå.
 
Jag ryser av att bara kolla ut genom fönstret, och önskar att jag var tillbaka på mallis.. 
  

HÖSTLOV

Dagen började med en 20 minuters fysikredovisning, sedan bar det av till sjukhuset för att lägga om gipset och sedan tillbaka till skolan för att skriva matteprov och biologiuppsats. Men NU är det äntligen höstlov!
Efter en lugn eftermiddag med middag framför TVn så ryckte jag upp mig och for ut och sprang. Ikväll blev det en tur på 6km, de är det längsta jag sprungit hitintills faktiskt och det kändes riktigt bra. 

 
Det var även väldigt stjärnklart ikväll, och då tänkte jag att jag skulle ta en såndär estetisk bild på den fina himlen, som visar min kreativa sida.
 
Såhär började det ↑ och när jag väl lyckas använda rätt kamera och ta en bild blir dehär resultatet↑. 
Bra Anthonia, vilken fin bild man ser verkligen din kreativa sida!!                                   
 
 

Saknad

 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träning

Mötet drog ut på tiden och jag hade ingen skjuts hem så fick vänta en timme, klockan hann bli 8 innan jag äntligen var hemma. Men lyckades ändå skriva färdigt min engelska och ta mig ut på en liten löptur.
Har haft lite problem med mitt knä så tog det lugnt ikväll med en tur på 3km, knäet kändes som tur var helt okej!
Jag har varit väldigt rastlös sedan jag fick gipset så min energi till träning har ökat mycket, väldigt rolig. Hoppas verkligen det håller i sig tills jag får ta bort gipset och ska börja rida och jobba igen.
 
 

Personalmöte

Nu blir det att hetsplugga lite innan jag ska iväg på personalmöte på jobbet(vuxenpoäng till mig).
Måste verkligen få in ett träningspass ikväll också, tänkte försöka ta mig ut och springa en sväng. Men det är så himla tråkigt väder så är verkligen inte motiverad.
Men trots att jag är trött och de är tråkigt väder ute så måste jag försöka vara aktiv ikväll för jag har mycket plugg till imorgon och stallet måste göras.
Men det positiva med denhär dagen är att imorgon är sista dagen innan höstlovet och det är verkligen efterlängtat, ska bli så skönt att slippa all skolstress ett tag..
 
 

23 oktober

Jag har just kommit hem från stan där jag har varit och ätit på resrurang Viktoria med mina föräldrar, syster Ofelia och hennes sambo. Tyvärr hade resturangen inte överdrivet stort vegetariskt utbud men de gick bra ändå och jag gick iallafall mätt därifrån. 
Rekomenderar verkligen att man går ut och äter på resturang med någon man tycker om då och då, de är så himla mysigt och ett bra sätt att lyxa till vardagen litegrann.
 
 
 
Hade min fina tröja från gina ikväll, lätt mitt nya favoritplagg. Älskar den!
 
 
 
 

Naglar

Något jag verkligen tycker om är att måla naglarna, det är typ min terapi. Älskar att sätta mig och fila måla naglarna till någon bra serie, tycker att hela handen blir så mycket finare med fina naglar till. Det som är synd är att när jag jobbar eller är i stallet så blir naglarna snabbt förstörda, men nu när jag är gipsad och varken kan jobba eller rida ska jag verkligen försöka spara ut mina naglar.
 
 
Min lilla nagelhörna
 
 
 

En bra dag

Har haft en ganska lugnt och bra dag i skolan med matlagning hela förmiddagen och bra sällskap. Vi har överlag inte så mycket i skolan just nu, så det är väldigt skönt.
Ikväll har jag ingenting planerat förutom stalltid och förhoppningsvis lite plugg men det kommer väl som vanligt sluta med att jag sitter vid datorn istället..
 
Invigde även min nya skjorta från hm idag, väldigt casual men jag gillar den!
 

Filmtips

Jag och Eliot var på bio i fredags och såg Captain Phillips, som är en sann historia om somaliska pirater som tar en kapten som gisslan. Hade inte så höga förväntningar men blev glatt överraskad, den var riktigt bra.
Rekomenderar starkt att ni ser den!
 

Om mig

Jag heter Anthonia Lundberg född 96-03-30, bor på norrmalm i vännäs där jag bott hela livet. Jag har 5 systrar och 1 bror och en hel drös syskonbarn, så jag har rätt stor familj men de trivs jag alldeles utmärkt med.
Min familj med mamma och pappa i mitten.
 
Jag bor på en stor bondgård med kossor, hästar och får osv. Men mitt största intresse har alltid varit hästarna, jag har ridit och tävlat så länge jag kan minnas så hästarna har alltid tagit största delen av min fritid. 
 
Jag går andra året natur på liljaskolan, så mycket fritid går även åt till skolan, sen jobbar jag på frasses i vännäs och den fritid jag har över försöker jag att umgås så mycket som möjligt med kompisar och min pojkvän.
 
Jag och min fina pojkvän Eliot.
 
Även om de flesta som läser redan känner mig så kändes det logiskt att presentera mig själv lite kort om det nu är nån som inte känner mig!
 
 
 
 

Nystart

Har funderat ett tag på att börja blogga och har nu äntligen tagit tag i det. Öppnade min gamla blogg, och lyckades fixa en någorlunda design som får duga för tillfället.
Övervägde att ta bort alla gamla inlägg, men ångrade mig dom kan nog va roliga att ha kvar även om dom just nu är ganska pinsamma. 
Då kör vi.
 
 

RSS 2.0